Flink – Øremazzørene – Cantando Musikkforlag

„Flink“ av Lars Lillo Stenberg, arrangert for kor av Hanne Bæverfjord, utgitt på Cantando Musikkforlag. Framført av Øremazzørene under Øremazzørenes 10-års jubileumsforestilling på Byscenen, 12. juni 2010.


This site is protected by reCaptcha and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>